Hög ambition och kvalité sedan 1955

Gianni Ferrari tillverkar professionella markvårdsmaskiner för kyrkogårdar, parkförvaltningar, bostadsbolag, golfbanor, idrottsföreningar och entreprenörer. Företaget har alltid varit känt för att hålla mycket hög kvalitet, satsa på produktutveckling och har alltid haft ambitionen att vara marknadsledare.

Anläggningarna är placerade i Reggiolo det ligger i norra Italien i hjärtat av ett distrikt som är internationellt känt som ett av de mest tekniskt avancerade inom mekanik, hydraulik och design. Företagets anläggningar har toppmodern utrustning för produktion, extremt avancerade svetsrobotar och pressar för formning av plåtprodukter. Alla anläggningar är certifierade när det gäller miljö och kvalitet enligt ISO 9001 och ISO 14001. Gianni Ferrari har cirka 130 anställda. Maskinprogrammet omfattar tio produktfamiljer med många modeller och varianter. Gianni Ferrari exporterar till mer än 30 länder över hela världen. Besök Gianni Ferraris globala hemsida.

GF SWEDEN AB
Sedan i mars 2014 har GF Sweden AB generalagenturen för Gianni Ferrari i Sverige. Bakom GF Sweden står Roberto Mozzi, en välkänd profil inom grönytesektorn. Roberto har arbetat med Gianni Ferraris produktsortiment sedan 90-talet och har en extensiv erfarenhet av produkterna.

BESÖKSADRESS:

Camro AB
Isolatorvägen 10
721 37 VÄSTERÅS

KONTAKTINFORMATION:

Telefon:
+46 (0)21 35 22 00
E-post:
info@camro.se

ÅTERFÖRSÄLJARE OCH RESERVDELAR:

Vårt återförsäljarnät samt serviceverkstäder finns över hela landet.